Hallo iedereen

Zoals eerder aangegeven plannen we op zondag 22 mei 2022 een bedrijfsbezoek bij aspergebedrijf Leo en Carine Henckens – Snijkers.
Dit bezoek kadert in een uitwisseling met de gilde uit
Zichen-Zussen-Bolder ( Riemst ). Wij mogen dan in het najaar naar hun gaan om een bezoek te brengen aan de mergelgrotten van Riemst.
Wat mogen we van het bezoek verwachten : ontvangst met een tas koffie en een stukje cake, een rondleiding op het veld, het wassen, sorteren en verpakken van de asperges en daarna heerlijk genieten van 2 aspergehapjes.
De rondleiding duurt ongeveer 2 uur.
Prijs voor de rondleiding is 5€ per persoon. De partners zijn ook welkom.
Wie nog wil blijven eten, voorzien we een broodjeslunch met aspergesoep, sandwiches, piccolo’s en meergranenbroodjes. Er is keuze uit kaas en vleesbeleg, tonijn, zalm en kipsalade en verse groentesalade.
Dit alles voor de prijs van 16,00€ per persoon. Van de kant van Zichen-Zussen-Bolder zullen 15 personen aanwezig zijn.
Na de middag voorzien we een wandeling voor de gilde uit Riemst, nl. de route van ontdek je dorp. De leden die dit willen mogen hierbij aansluiten. Achteraf voorzien we in het Gemeenschapshuis koffie met vlaai.
Inschrijven kan tot maandag 16 mei 2022 via email of gsmnummer Willy : 0473/32.36.98. Zeker een aanrader voor een leuke zondag!!!!!!!

Naar aanleiding van de eremis van Geert Narinx op zondag 24 juli 2022 om 10.00 uur, hebben de verenigingen van Geistingen de koppen bij mekaar gestoken om van dit gebeuren een groots dorpsfeest te maken.
Daarom zoeken we vrijwilligers om op die dag mee te helpen.
Voor meer informatie kan men zich melden bij Luc Vandewaerde
( 089/56.36.21. of 0474/55.92.07 ).

 

Indien er nog leden zijn die de uitnodigingen willen ontvangen via email, gelieve dit even door te geven op het email adres van de landelijke gilde.
Vanaf volgende maand starten we hiermee.

 

Het bestuur : nieuw emailadres : lggeistingen@gmail.com