Beste leden,

Op vrijdag 3 november 2023 organiseren wij een wedstrijdje onder de leden in “kruisboogschieten”. Dit gaat door in café “Lions” in de Kerkhofstraat in Bocholt. We vertrekken aan het Gemeenschapshuis om 19.15 uur. Graag inschrijven voor 30 oktober 2023 bij Luc op telefoonnummer 0474/55.92.07 of via email : lggeistingen@gmail.com Zeker de moeite waard!!!!!

Vernieuwing lidmaatschap Landelijke Gilde. Herfst staat voor mooie wandelingen maken in het bos, maar ook voor het vernieuwen van het lidmaatschap. Gelieve uw betaling voor 22 oktober 2023 te regelen, zodat we op tijd de ledenlijsten kunnen binnenbrengen. Alvast bedankt voor het vertrouwen. Indien er vragen zijn omtrent het lidgeld, gelieve Luc te contacteren op tel. 089/56.36.21

Ook dit jaar ontvangen de leden zes keer het tijdschrift “ Libelle Nest” Zeker een reden om lid te blijven. Volgende activiteiten staan nog op het programma ; - Fakkelen - Uchteravond - Sinterklaasfeest - Kooklessen - Whisky proeven ( onder voorbehoud )

Op zaterdag 2 december 2023 organiseert ”het Kliekske en Heivis “Geistingen op zijn warmst”. Een optreden van Heivis vooraf gegaan door een muziekkwis in het GG. Houd deze datum alvast vrij en allen daarheen!!!!!! De opbrengst gaat volledig naar de warmste week. Het bestuur: ( nieuw emailadres : lggeistingen@gmail.com

 

Het bestuur : nieuw emailadres : lggeistingen@gmail.com

Indien er nog leden zijn die de uitnodigingen willen ontvangen via email, gelieve dit even door te geven op het email adres van de landelijke gilde.
Vanaf volgende maand starten we hiermee.