LANDELIJKE GILDE

GEISTINGEN – KESSENICH – OPHOVEN

Hallo iedereen,

Nu de vakantie weer voorbij is, kunnen we weer starten met ons najaarsprogramma. Hopelijk hebben jullie genoten van de vakantie.

Op vrijdag 15 september 2023 hebben wij een bedrijfsbezoek gepland bij Mekano play op het industrieterrein Leuerbroek in Kinrooi. Mekano play vervaardigt multifunctionele openlucht speeltoestellen voor de kinderopvang, scholen, gemeentelijke speelpleinen en recreatieve parken. We vertrekken aan het Gemeenschapshuis om 17.45 uur met de fiets en bij slecht weer met de auto. Omstreeks 18.00 uur worden we er verwacht.

Op vrijdag 22 september 2023 gaan we bij de katapultclub “De Rosse Lei” in Bree katapultschieten. We vertrekken aan het Gemeenschapshuis om 19.30 uur. Om 20.00 uur start de wedstrijd. Men kan zich inschrijven op het gekend emailadres of bij Luc Vandewaerde ( 0494/55.92.07 ). De moeite waard om mee te gaan.

Op zaterdag 7 oktober 2023 rijden wij naar Valkenburg, waar we gaan
grotbiken. In de grotten van Valkenburg fiets je op een mountainbike  door een bijzondere mergelgroeve met een ervaren gids op een bepaalde diepte gedurende 1,5 uur tussen de 7 en 10 km. Voorlopig hebben wij gereserveerd voor 15 leden, maar bij meer inschrijvingen kunnen wij dit aanpassen. Prijs : € 25,00.
We vertrekken aan het Gemeenschapshuis op 13.45 uur en om 15.00 uur start de tocht. Inschrijven op het gekende emailadres of bij Marc Geelen
( 0495/64.00.06 ) en dit voor 22 september 2023.

Dit mogen jullie nog verwachten in het najaar :

  • Kruisboogschieten                            - Sinterklaasfeest
  • Uchteravond                                     - Kooklessen
  • Fakkelen                                          - infoavond internetbeveiliging
  • Whisky proeven ( onder voorbehoud )

 

Het bestuur : lggeistingen@gmail.com

 

Het bestuur : nieuw emailadres : lggeistingen@gmail.com

Indien er nog leden zijn die de uitnodigingen willen ontvangen via email, gelieve dit even door te geven op het email adres van de landelijke gilde.
Vanaf volgende maand starten we hiermee.