Hallo iedereen,

 

Op donderdag 11 mei  2023 organiseren wij een fietstocht voor de liefhebbers.
We vertrekken aan het Gemeenschapshuis om 19.00 uur. Onderweg zullen we stoppen om iets te drinken. Achteraf kunnen we er nog ééntje nuttigen met een lekker hapje erbij. Gezelligheid troef.

 

Heeft u zin in iets anders? Niet zomaar een avondje uit, maar iets nieuws, iets verrassends. De dagelijkse sleur doorbreken, op zoek naar avontuur, maar ook ontspanning. Kom dan op donderdag 1 juni 2023 mee naar de forellenvijver Heioord op de grens met Neeritter en Molenbeersel. Vanaf 18.30 uur huren wij een vijver met een aantal forellen die we allemaal proberen te vangen. Gevangen forellen dienen achteraf meegenomen te worden. Misschien zijn er familieleden of vrienden waar je deze ook aan kwijt kan geraken. Een hengel met de nodige materialen kan je daar huren voor €6,00. Gelieve bij inschrijving dit te melden. Natuurlijk mogen jullie ook zelf materiaal meenemen. Zorg wel voor een stevige snaar. We vertrekken aan het Gemeenschapshuis om 18.00 uur met de auto. Voor dit alles vragen we €20,00 per persoon. Inschrijven via ons gekend emailadres of bij Rob ( 0486/87.97.22 ) voor 15 mei 2023. Zo kunnen wij als nodig is een grotere vijver reserveren.

 

Voor de vakantie organiseren wij nog enkele activiteiten :

Vrijdag 16 juni 2023 : buksschieten op de Raam vanaf 19.00 uur.
Zaterdag 1 juli 2023 : barbecue
Woensdag 5 juli 2023 : bedrijfsbezoek aardbeien Royakkers vanaf 18.30 uur.
Daarna houden we even vakantie en in september starten wij terug.

Het bestuur : nieuw emailadres : lggeistingen@gmail.com

Indien er nog leden zijn die de uitnodigingen willen ontvangen via email, gelieve dit even door te geven op het email adres van de landelijke gilde.
Vanaf volgende maand starten we hiermee.